Skip to content

Handelsbetingelser for Juliaogjulian.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Juliaogjulian.dk

Women plus Aps

Hellinghøjvej 4 Tumbøl

6200 Aabenraa, Danmark

Mail: kontakt@juliaogjulian.dk

Telefon: +4566154413

CVR: 43794914

Juliaogjulian.dk modtager alle betalingskort Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay.

Der tages ikke gebyr ved betaling af privatkøb på Juliaogjulian.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Juliaogjulian.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Juliaogjulian.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Betaling sker først, når varen bliver sendt til dig. Du vil også her modtage en mail med en bekræftelse om, at varen er sendt.

Når du har gennemført et køb, afsendes en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, som du har angivet i forbindelse med bestillingen. Vær opmærksom på, at denne i visse tilfælde kan opfattes som spam og dermed ryge i dit spamfilter – tjek venligst dette, før du kontakter os ang. manglende ordrebekræftelse.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkluderer moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret.

Ved bestilling pakkes ordren inden for 48 timer. Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage, efter at ordren er afsendt.

GLS

*Levering med Postnord – også lørdag.

*Ordrer modtaget efter kl. 14.00 eller i weekenden/helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

Alle varer leveres, så længe lager haves på Juliaogjulian.dk. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder Juliaogjulian.dk sig retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Du har 14 dages gratis retur og ombytning, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udl￸øber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, du har valgt (dog ikke transport￸ren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, l￸øber fortrydelsesfristen fra, du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transport￸ren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udlø￸ber på en helligdag, l￸ørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den f￸ølgende hverdag.

Denne udvidet returret gælder kun for varer, der ikke er taget i brug. Hvis emballagen er brudt, kan varen ikke returneres.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden un￸dig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ￸ønsker at fortryde dit kø￸b. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre du benytter vores returlabel. (gælder ikke for Grø￸nland og Fæør￸erne). 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

F￸ølgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit k￸øb, får du naturligvis det bel￸øb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne k￸øbsbel￸øbet.

Hvis du benytter din returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som f￸ølge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden un￸dig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde k￸bet.

Vi gennemf￸ører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder k￸øbet, skal varen sendes til:

Returadressen er:

Julia og Julian Aps Rugårdsvej 236
5210 Odense NV, Danmark

VED RETURNERING HENVISES TIL VORES ONLINE RETUR. HAR DU HANDLET PR. EFTERKRAV ELLER DANSKE NETBANK, BEDES DU OPLYSE DIT REG. OG KONTONUMMER, SÅ VIL BELØBET BLIVE TILBAGEFØRT DERTIL.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Mobiltelefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Juliaogjulian.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Juliaogjulian.dk samt vores kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.juliaogjulian.dk er ejer.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.juliaogjulian.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som kunde hos Juliaogjulian.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Juliaogjulian.dk.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer, accepterer du, at vi kan kontakte dig per e-mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk, at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Du kan kun deltage i konkurrencen en gang per trækning. Konkurrencen er ikke kø￸bsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på sp￸ørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked per e-mail, og navnene offentliggø￸res på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentligg￸ørelse. Vinderne modtager deres præmie i l￸øbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Øvrige ting

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tryk- og tastefejl. Vi forbeholder os ret til med ￸øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen.

Ansatte hos os samt beboere af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har sp￸ørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brug af gavekort kræver din accept af fø￸lgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udlø￸ber efter 3 år. Gavekortets st￸ørrelse kan maksimalt udgø￸re kr. 3.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ￸ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler.

Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores websites. Bel￸øbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbelø￸b, vil det fremgå af din kvittering.

Gavekortet kan ikke veksles til k￸øb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekortkoden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekortkode parat. Når kortet er opbrugt, udlø￸ber det automatisk.

K￸øb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale k￸øbssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskø￸b.

Rabatkoder kan både være lavet af Juliaogjulian.dk eller komme fra eksterne samarbejdspartnere. Virker din rabatkode ikke, kan det skyldes, at du har valgt brands, der er ekskluderet fra koden, eller at koden måske er udlø￸bet. Vores rabatkoder kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder.

K￸øb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale k￸øbssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskø￸b. Virker din rabatkode stadig ikke, skal du kontakte os.

Juliaogjulian.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse.

Når du handler på Juliaogjulian.dk, har du selvf￸ølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal registrere din reklamation på vores hjemmeside under “Returnering”.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. Du kan printe en returlabel under ”Returnering” på hjemmesiden.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vælg derfor en af de årsagskoder, du bliver præsenteret for.

Returadressen er:

Women plus Aps

Rugårdsvej 236

5210 Odense NV, Danmark

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se ø￸verst på websitet).

Alle kan handle hos os. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkø￸bsaftale.

Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste f￸ødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år.

En aftale kan altid let annulleres af en forældre, hvis det skulle vise sig, at aftalen er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice eller på telefon (+45) 26778305. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

Telefon 41 71 50 00

eller læs mere om dine klagemuligheder på: http://www.kfst.dk eller på http://ec.europa.eu

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på kundeservice øverst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via Kundeservice eller tlf. (+45) 66154413. Vi beder dig have dit ordrenummer klar.

Mandag – fredag: 10.00 – 17.00

Lørdag: 10.00 – 14.00