Skip to content

Om os

Julia & Julian

Kvalitet - Værdighed - Pasform - Pris - Stil

Vi tilbyder et udviklende univers som hædrer og udfordrer den aktuelle plus size mode. Et univers hvor kvalitet, pasform, og stil kombineres. Målet er at udbyde plus size mærker, som ikke findes i Danmark, men som stadigvæk lever op til dine krav indenfor pasform, mode og kvalitet. Vi sørger for, at du er et skridt foran og kan skabe dit personlige udtryk.

Vi vil være med til at berige alle inden for plus size universet med en omfattende, stilet og komfortabel garderobe, kun fantasien sætter grænser! Hvis du skal have fat i bluser, tunikaer i store størrelser, toppe, kjoler, bukser og jeans, skjorter og overtøj, så har vi utallige muligheder og kombinationer.

Vi mener, at enhver fortjener at føle sig selvsikker og flot, uanset størrelse eller form. Vi tror på frihed til at eksperimentere, udtrykke sig selv og leve livet til fulde. Vi vil stå forrest for, at alle har lige muligheder for at opdage deres potentiale, uanset hvem og hvor store de er. Vi er her for at give dig selvtillid til at omfavne den, du er.

Du kan også finde vores 400m2 store fysiske plus size butik, beliggende i Odense NV på Rugårdsvej 236, hvor du kan høre mere om os, og hvad vi tilbyder. Vi tager gladeligt imod dig og dine spørgsmål, som vil blive besvaret af vores hengivne og professionelle team. 

Dyk nu ned i kollektionen og find fantastiske, velkendte mærker såsom:
LAURIE, Studio, Gozzip, Zoey, Zhenzi & Pont Neuf.

Her finder du også nye og eksklusive brands inden for plus size modetøj i Danmark:
NO.1 BY OX, Ophilia, North 64 °4, Casa Moda & North 56 °4.